Як виглядав розкішний будинок Ірини Білик під Бучею, куди вона вже не зможе повернутися: “Моє серце плаче”

Народна артистка України Ірина Білик повідомила шанувальникам прикру новину — після звільнення Київщини їй більше нема куди повертатися.

До 24 лютого 2022 року Ірина Білик разом зі своїми синами Глібом і Табрізом жила в елітному котеджному містечку Козирна карта в селі Березівка Бучанського району.

Співачка не повідомляла фанатам, куди звідти перебралася, але відомо, що тепер їй повертатися немає куди:

“Моє серце плаче і співчуває всім, хто постраждав у ці жахливі дні, важкий біль у душі не дає спокою. Моя сім’я теж зазнала невимовного болю… На сьогодні мені нема куди повернутись…”, – зізналася Білик в Інстаграмі.

Справа в тому, що її будинок був використаний росіянами як тимчасова база, а будинок сусіда співачки Гаріка Кричевського розмародерили.

Як донедавна виглядав будинок Ірини Білик під Бучею

Неподалік від української столиці знаменитість побудувала собі одноповерховий котедж, який обладнала сонячними батареями, а подвір’я зробила просторим і зеленим.

До речі, частину грошей на власне житло Ірина позичала в Андрія Данилка, більш відомого як Вєрка Сердючка.

Будинок Ірини Білик
Як виглядав розкішний будинок Ірини Білик під Бучею

Інтер’єр зіркової оселі був виконаний у яскравих кольорах — червоно-білі стіни, оксамитові меблі. Згори звисала велика ажурна люстра, мармурова підлога і панорамні вікна візуально збільшували простір.

Пономарьов і Зібров засвітили інтер'єр розкішного будинку Ірини Білик
Як виглядав розкішний будинок Ірини Білик під Бучею

Білик часто приймала гостей, але господарювала вдома сама оскільки зі своїм останнім чоловіком, російським стилістом і фотографом Асланом Ахмадовим, у 2021 році розлучился.

Він жив на дві країни і вкрай рідко бачився з дружиною та маленьким сином, а якої позиції дотримується зараз — невідомо.

Схожі статті