У хатньої робітниці Оксани Марченко та Віктора Медведчука вилучили 15 мільйонів: “Корислива, удачлива, продумана”

Невдовзі після затримання Віктора Медведчука попалася його хатня робітниця, яка заволоділа сумою в 500 тисяч доларів. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Два місяці тому відома українська телеведуча Оксана Марченко ганебно втекла вночі у супроводі своїх охоронців з України на територію Білорусі. Через декілька днів стало відомо, що її чоловік Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту. Нагадуємо, що олігарх був фігурантом декількох кримінальних проваджень.

У хатньої робітниці Оксани Марченко та Віктора Медведчука вилучили 15 мільйонів

В родині Оксани Марченко сталося поповнення
У хатньої робітниці Оксани Марченко та Віктора Медведчука вилучили 15 мільйонів

На щастя, нещодавно олігарх був затриманий, а усе його майно конфісковано. Дісталося, як з’ясувалося пізніше, і його хатній робітниці, яка якимось вражаючим чином змогла заволодіти 15 мільйонами гривень. Про це у четвер, 28 квітня, повідомила генеральний прокурор Ірина Венедиктова. Також прокурор додала трохи іронії у свій пост на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

“Вилучили 467 тисяч доларів США та 87 тисяч євро. І знову-таки, ви скажете, що рано бити в дзвони — а раптом спадщина, хтось позичив, нагромадила, продала щось, це ж життя. Так, вона така: корислива, удачлива, продумана, сучасна хатня робітниця Медведчука”, – розповіла вона у Facebook.

Нагадуємо, що не так давно Оксана Марченко публічно зверталася до політичних лідерів з проханням обміняти її чоловіка. Тим часом пасинок Віктора Медведчука Богдан Марченко винайняв людей, які охороняють його будинок. З чим пов’язане таке рішення достовірно невідомо, але його дружина Катерина, яка минулого року народила первістка, постійно отримує погрози в соціальній мережі.

Схожі статті