Оля Полякова приєдналася до Матвієнко і відповіла на погрози Білозір подати на неї до суду: “На якій підставі?”

Відома українська співачка Оля Полякова приєдналася до Тоні Матвієнко та публічно відповіла Оксані Білозір, яка погрожувала вартості позовом до суду.

Нещодавно українська виконавиця Оксана Білозір пригрозила судом Олі Поляковій та Тоні Матвієнко за начебто незаконне виконання її пісень. Заява артистки одразу ж потрапила до преси і не могла бути не почутою зірками, до яких безпосередньо звернулася Оксана.

Варто відмітити, що відома українська журналістка Катерина Осадча була неприємно вражена тим, що Білозір не звернулася особисто, а зробила повідомлення публічно.

Оля Полякова приєдналася до Тоні Матвієнко і відповіла на погрози Білозір подати на неї до суду

Тим часом Оля Полякова не відмовчуються і також дала відсіч Білозір привселюдно, як це зробила сама Оксана. Суперблондинка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, в якому пояснює, чому вона має право виконувати обрані пісні.

“На якій підставі, Оксано? Ви маєте авторське право на музику Мирослава Скорика? Ви його спадкоємець чи, можливо, співавтор цієї великої мелодії? Якщо це так, то я не здивуюсь вашій діловій хватці”, – заявила знаменитість.

Варто відзначити, що і Тоня Матвієнко звернулася до виконавиці таким самим чином, і нагадала Оксані, що вона і сама не володіє авторськими правами на ті чи інші композиції. Тим паче, що виявляється канал “1+1” проплатив право Тоні виконувати вказану Оксаною композицію.

Що з цього вийде, прогнозувати важко, але шоу-бізнес не оцінив вченко жінки, яка почала розводити розбірки у такий непростий для українців час.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.