Як виглядають діти 60-річного Ігоря Кондратюка: багатодітний тато віддав усе задля їхнього щасливого майбутнього

Український продюсер Ігор Кондратюк - багатодітний тато. Разом із дружиною він виховує двох синів та доньку. Щоб побачити, як виглядає родина Кондратюка - читайте далі.

Ігор Кондратюк рідко говорить на публіці про свою родину. Зазвичай, в інтер’ю більше уваги він звертає на творчість або дає оцінку тим чи іншим артистам. Тим не менш Кондратюк славиться водночас як зразковий сім’янин – він лише раз одружувався і вже довгі роки зберігає вірність своїй дружині, яка подарувала йому трьох дітей.

Свіжа фотографія Ігоря Кондратюка та його дітей, Данила, Сергія та Поліни

Продюсер запам’ятався телеглядам за низкою телешоу, серед яких “Україна має талант”, “Х-фактор” та, звісно, його авторський проєкт “Караоке на Майдані”. Ігор завжди був прицниповим і строгим суддею, який ставився досить вимогливо до своїх підопічних. Однак часом шанувальники все рівно “сватали” його з кимось із учасників.

Однією з таких була учасниця “Х-фактору” Аіда Ніколайчук. Кондратюк зізнавався, що дійсно був закоханий у талант та голос жінки, однак ніяких романів між ними не було. Він завжди залишався вірним лише своїй дружині – Олександрі Городецькій, яка працює фінансовим директором.

Діти подружжя вже досить дорослі – молодша донька минулого року відсвяткували повноліття. А найстарший Сергій працював певний час адміністратором на програмі “Танцюю для тебе”, своє життя юнак планує пов’язати саме з продюсуванням шоу-бізнесових проєктів.

Як виглядає дружина та діти Ігоря Кондратюка
Як виглядає дружина та діти Ігоря Кондратюка

Ігорю досить часто приписують романи з молодими дівчатами, спираючись на стереотипи про продюсера та підопічну. Однак його дружина лише сміється над подібними домислами й запевняє, що її чоловік – прекрасний сім’янин і вона на сто відсотків впевнена у його репутації та вірності.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.