До багатія Захура утримувала альфонса: Мама Камалії видала секрети особистого життя найбагатшої співачки України

Кохання може виникнути раптово. Достатньо тільки щоб очі зустрілися та пробігла іскра між людьми. Коли виникне кохання, не знає ніхто, але те, що воно з'явилося, відчує кожен

Хто така Наталія Шмаренкова напевно не багато людей дадуть відповідь, навіть якщо вони цікавляться шоубізнесом. А це білява красуня Камалія. Перш ніж стати відомою та популярною, а також улюбленою співачкою, Камалія довго й завзято навчалася. Вона доклала чимало зусиль, щоб стати тим, ким вона є зараз. У цьому їй допомагала мати. Звичайно багато зусиль доклали вчителі музики, викладачі та безпосередньо музиканти. Спочатку мама хотіла, щоб Камалія стала лікарем. Тому Камалія закінчила медичне училище та водночас музичну школу.

Камалія показала свого батька і брата з Чернігова
Коли Камалія побачила свого хлопця з іншою дівчиною, то у неї розпочалася істерика, а потім депресія на три місяці

Але потім Камалія обрала шоубізнес. Як розповіла мама Камалію завжди оточували знамениті та заможні чоловіки, але вона на них не звертала уваги. Бо вона мала хлопця до Захура. Вона закохалася у юриста. Хлопець гарний, але мама бачила у ньому лише один негатив. Камалія купувала йому костюми та він хотів лише фірмові. А потім усі зрозуміли, що він просто альфонс. Коли Камалія побачила свого хлопця з іншою дівчиною, то у неї розпочалася істерика, а потім депресія на три місяці. Після одного гарного знайомства запросив Камалію до себе на чаювання і хотів її морально підтримати. До нього мав приїхати його старовинний друг. То був Захур. Мама швидко зробила зачіску Камалії, нафарбувала губи та відправила в гості. Коли Камалія повернулася додому, то сказала мамі, що вона закохалася з першого погляду Захура. А Захур не зміг відірвати очей на першій їхній зустрічі. Особливо йому сподобалося, як співала Камалія. Так виникає кохання!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.