48-річна Руслана Лижичко не витримала та поїхала з України: освоюється у ЄС і ходить у храм молитися за Батьківщину

Руслана Лижичко завжди відзначалася патріотичною позицією, але нещодавно здивувала світлинами з нової країни у Євросоюзі, куди не так давно відправилася.

Чарівна переможниця Євробачення-2004, Руслана Лижичко, завжди була амбасадором українських цінностей. Вона ніколи не стояла осторонь суспільних проблем у країні: пробувала себе у політиці, була активісткою Майдану у 2013 році, а зараз творчістю та діяльністю в інтернеті намагається привернути увагу до теперішніх проблем у державі.

Нещодавно з’ясувалося, що зірка таки полишила Україну та відправилася закордон. Руслана показала кадри з Литви.

“Виконую Молитву Світла “Отче наш” у литовському Костелі князя Вітовта у м. Каунас – у костелі Вознесіння Пресвятої Діви Марії… Молюся за спасіння людей у Маріуполі”, – написала співачка.

Втім, затримуватися у балтійській країні Лижичко не збирається. Вона приїхала туди на запрошення виступити на благодійному концерті. Кошти попрямують на медичні потреби наших захисників:

“Мета заходу – забезпечити повний курс лікування та реабілітації для 1000 українських захисників, що отримали бойові поранення, захищаючи Україну”, – повідомила Руслана.

Також артистка повідомила, що постійно знаходиться на зв’язку з хлопцями з “Азову”. Нагадаємо, що наші захисники досі не полишили територію Маріуполю та продовжують його героїчно обороняти. Руслані ж розповіли, що 600 бійців, які намагаються подужати ворога поранені. Лижичко бажає аби місто було якнайшвидше врятовано. Зірка твердо вірить, що навіть молитва у такій справі може стати помічною.

Схожі статті