Колишній чоловік Ані Лорак забрав у неї 10-річну доньку і собаку: поки співачка мовчить, Мурат допомагає

Колишній чоловік скандально відомої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу забрав до себе доньку і собаку, поки зірка грає у мовчанку.

Ані Лорак після подій 24 лютого в Україні прийняла мовчазну позицію, видалила особисту сторінку в Інстаграмі та зникла з публічного поля навіть в росії, де жила і працювала з 2014 року.

Заплановані там концерти вона відмінила, так само як і в Єгипті, Туреччині та Україні.

На відміну від співачки, її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу активно висловлюється на підтримку українського народу, хоча й майже одразу виїхав за кордон зі своєю нареченою та її донькою від минулих стосунків до Туреччини, після чого організував доставку гуманітарної допомоги силами власної косметичної компанії Farmasi, адже вважає Україну своєю другою Батьківщиною.

шній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу засвітився у Києві
Колишній чоловік Ані Лорак забрав у неї 10-річну доньку і собаку

Місяць тому турок зізнався, що через усе це не може побачитися з Софійкою, дочкою від шлюбу з Ані Лорак, яка жила з нею в рф, але нарешті сім’я возз’єдналася — у себе в Інстаграму Налчаджиоглу показав зустріч з дитиною та її песиком Тошею.

Колишній чоловік Ані Лорак забрав у неї 10-річну доньку і собаку
Колишній чоловік Ані Лорак забрав у неї 10-річну доньку і собаку

Про місцезнаходження Кароліни, що залишилася сама, Мурат не говорить, а лише показує щасливі сімейні кадри відпочинку з майбутньою дружиною, падчеркою і донькою в Туреччині.

Нагадаємо, Лорак і Налчаджиоглу розлучилися у 2019 році після численних зрад з боку чоловіка.

Зірка своє особисте життя з того моменту приховує, тоді як її колишній чоловік восени 2021-го зробив пропозицію руки та серця молодій візажистці Лілії.

Колишній чоловік Ані Лорак забрав у неї 10-річну доньку і собаку

Красуня погодилася стати дружиною турка, тож тепер вони всюди і завжди разом.

Схожі статті