В родині Позитива сталося велике горе: колишній Наді Дорофєєвої оплакує батька, який неочікувано помер

В родині відомого українського виконавця, підопічного продюсера Потапа позитива сталося горе. Артист втратив рідного батька. Усі деталі в статті.

Відомий український виконавець Позитив, який розпочинав свій творчий шлях разом з Потапом, останнім часом не радує хорошими новинами. Минулого року співак повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною Анною.

Офіційну причину розриву обидва не озвучували, але фанати помітили, що жінка дуже важко переживає цю подію. Зокрема Анна оселилася разом зі своєю кращою подругою Настею Каменських, яка у той самий час дала прихисток у своєму будинку рідній мамі Ліді.

Минулого року сімейство було великим, і ніхто не сумував. Тим часом Анна Завгородня приходить до тями, але у житті Позитива сталося нове нещастя. Так, нещодавно молода людина повідомив про смерть свого батька.

В родині Позитива сталося велике горе

Так, знаменитий український артист повідомив, що не так давно попрощався зі своїм батьком. Варто відмітити, новину він пережив спокійно, так як з родичем близько знайомим не був. Рідний батько не особливо цікавився життям свого спадкоємця.

Як сказав Позитив, у нього ніколи не було навіть у думках залишити Україну
В родині Позитива сталося велике горе

“Я з татом не спілкувався. Тато помер. Це я перший раз говорю… Мені сказали, що він помер по здоров’ю… Нам його сім’я, і ​​діти які у нього були, ніхто нічого не сказав. Мені товариш сімейний зателефонував, тому що батьки дружили. Це він зателефонував моїй мамі і сказав, що батька вже немає”, – розповів Позитив у програмі “ЖВЛ”.

А от рідна сестра Позитива сприйняла відхід рідної людини дуже важко. Олексій ні про що не шкодує, але каже, мовляв, було-б непогано все ж таки ближче познайомитися зі своїм безпосереднім предком.

Схожі статті