43-річна Оля Полякова відверто розповіла про взаємини з мамою та своє перше кохання: “Я довго розвивалася”

У соціальних мережах часто пишуть про життя представників шоубізнесу. Особливо шанувальників цікавить взаємини зірок. Як вони закохуються, одружуються та розлучаються

Кохання – це таке почуття, яке не підвладне логіці. До більшості людей кохання приходить раптово. Досить одного погляду двох людей і спалахує іскра. А ось розгориться з іскри багаття кохання – це у кожної людини індивідуально. Оля Полякова розповіла про своє перше кохання. У майбутньої співачки перше кохання сталося в училищі.

Оля Полякова розуміла, що мама її завжди любить

На той час її хлопець був уже дорослим. Як сказала Оля Полякова: “Я довго розвивалася”. Нині вона дивиться на свою старшу доньку Машу. Вона така сама. Говорить мені: “Ну чому в мене досі немає хлопця? Навіть у молодшої сестри є! Це було смішно слухати, бо молодша донька на той час не мала хлопця, а просто приходив у гості такий самий за віком хлопчик. Оля Полякова відповіла дочці: “Маша, все нормально: у твоєї мами хлопець теж з’явився лише у 18-ть”. Розповіла Оля Полякова і про свою маму. Виявляється, у дитячому віці майбутній співачці доводилося відстоювати свою думку. А зараз вони з мамою подружки. А в дитинстві Олі Полякової неодноразово доводилося доводити, що має талант і що Оля Полякова все може. Мама відповіла неконкретно. Було незрозуміло чи підтримує вона доньку чи ні. Однак у душі Оля Полякова розуміла, що мама її завжди любить. І тому, коли вона виховує своїх двох дочок, намагається згадати ті позитивні моменти свого дитинства, щоб правильно виховати дітей. Це особливо необхідно в цей важкий час, в якому знаходиться Україна.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.