Ектор Хіменес-Браво показав, з ким жив у Польщі: молоду кохану залишив наодинці і зробив інший вибір

Відомий український кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво вперше заговорив про людей, які дали йому прихисток в Польщі. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український кулінар та шоумен Ектор Хіменес-Браво, який перебрався до Києва з Колумбії, наприкінці лютого опинився на своїй фактичній та історичній Батьківщині.

Як запевнював зірка, це була запланована відпустка. Будь-яку можливість втечі він активно заперечував. Через тиждень кухар рушив до Польщі, звідки займався волонтерством, а вже через декілька тижнів опинився в столиці України.

Ектор Хіменес-Браво показав, з ким жив у Польщі

Коли знаменитість повернувся до Києва, стало відомо, що його молода обраниця знаходиться у Варшаві. Його фанати помилково зробили висновки, що пара проживала у Польщі разом. Втім, нещодавно зірка кулінарії розвіяв ці здогадки. Він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram пост-вдячність прекрасній парі, яка надала йому прихисток у сусідній країні. Як стверджує Ектор, раніше вони не були знайомі.

Ектор заявив, що ці люди виявилися дуже добрими, інтелігентними та порядними. Вони виражають свою солідарність з українцями, а також шокували його заявою про те, що хочуть переїхати до України. Також Ектор зізнався, що його співвітчизники навіть не здогадуються, наскільки героїчними вони здаються європейцям.

Нагадуємо, що не так давно Ектор вперше показав обличчя своєї молодої обраниці. Дівчина уникає публічності, а кулінар поважає її вибір, тому з тим, щоб побачити обличчя красуні виникали великі складнощі. Тим не менш колумбієць все ж таки порадував своїх фанатів, а також повідомив їм, що вона знаходиться у безпеці, у Варшаві.

Схожі статті