Лорак та Брежнєва нарешті знайшлися: співачки поступилися принципами і виступатимуть для росіян за крупний гонорар?

Відомі російські співачки українського походження Ані Лорак та Віра Брежнєва зникли з інфопростору наприкінці лютого, але журналісти знайшли деякі зачіпки.

Наприкінці лютого поведінка російських зірок українського походження суттєво відрізнялася. Хтось зізнавався у своїй провині, хтось тікав за кордон, хтось активно засуджував політику росії, а хтось просто зник, як це зробила Ані Лорак. Відома співачка видалила свою сторінку в соціальній Інстаграм і сховалася за кордоном. Подейкують, що знаменитість проживає в Арабських Еміратах, але ця інформація не підтверджена і може не відповідати дійсності.

Лорак та Брежнєва нарешті знайшлися

Видання StarХіт повідомляє, що зникла Ані Лорак та Віра Брежнєва, яка нібито знаходиться в Італії, збираються виступити у Туреччині перед росіянами.

Ані Лорак та Віра Брежнєва знайшлися

“Одна з туристичних компаній поділилася афішами концертів у Туреччині, де вказано 40-річна Віра. Цього літа артистка розважатиме своїми хітами найрізноманітнішу публіку, серед якої будуть і росіяни”, — стверджує видання.

У списку виступаючих зазначена і Кароліна. Однак дружина Костянтина Меладзе Віра швидко дала спростування цій новині і заявила, що це неправда.

Нагадуємо, що не так давно цих двох співачок поєднував неприємний скандал, який стався в результаті інтерв’ю, яка дала Ані Лорак. Так, артистка заявила, що нібито її колишній продюсер та чоловік Віри Костянтин запропонував їй стосунки в обмін на кар’єру, що звісно не влаштувало знамениту артистку. Мовляв, після відмови він зробив усе, щоб її кар’єра зруйнувалася, але цього не сталося. Потім Ані намагалася виправдатися і заявила, що її слова трактували неправильно.

Схожі статті