Як виглядає донька 41-річної Тоні Матвієнко не від Мірзояна: вишукана красуня, яка фігурою обскакала маму (ФОТО)

Тоня Матвієнко завжди фотографує свого маленького янгола - донечку Ніну. Втім, мало хто бачив якою красунечкою виросла її старша дитина від першого шлюбу.

Так складається у житті, що люди закохуються, живуть певний час разом, але стежки долі розходяться у найбільш непередбачуваний момент. У Тоні Матвієнко склалося так, що її першим обранцем став хлопець – шкільне кохання.

Майбутня співачка як раз чекала випускного вечора, проте звістка про те, що вона вагітна змінила абсолютно всі плани. У 1998 році народилася дівчинка Уляна, а її юний татко, як чесний чоловік одружився з її мамою.

Як виглядає старша донька Тоні Матвієнко?

Фото цієї юної красуні не так часто бувають у профілі знаменитої мами. Втім, Тоня завжди зізнається, що кохає доньку всім серцем. Дитина артистки також виявилася креативною, як і рідня. Проте, не співи та сцена цікавлять дівчину. Їй подобається режисура.

Тоня Матвієнко з донькою Уляною
Як виглядає донька 41-річної Тоні Матвієнко не від Мірзояна

З мамою Уляна дуже схожа. Щоправда, у Антоніна – білявка, а її спадкоємиця має чорнявий колір волосся, але витончені риси – всі у неньку.

Тоня Матвієнко показала своїх дочок
Тоня Матвієнко показала своїх дочок

Донька Матвієнко рідко розповідає про себе у соціальних мережах. Частіше за все публікує світлини надихаючого характеру, аніж власні селфі.

Скоро Уляні виповниться 24 роки, але вона вже мала серйозні стосунки. Раніше було відомо, що проживає з родичами, але як складається її доля зараз – не відомо.

Нагадаємо, що сама Тоня Матвієнко вийшла заміж за Арсена Мірзояна у 2017 році. У 2016 народила молодшу дитину, яку назвали на честь легендарної бабусі Ніни Матвієнко.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.