Донька Меладзе Лія, яка брала участь в “Голосі країни”, зізналася, де вона ховається: сім’я возз’єдналася

Донька відомого російського композитора Костянтина Меладзе, яка минулого року прославилася завдяки участі в "Голосі" розповіла, де знаходиться.

Минулого року донька відомого російського композитора Костянтина Меладзе Лія взяла участь в шоу “Голос країни” і продемонструвала аудиторії свої таланти. Дівчина з’явилася в українській версії програми саме тому, що її сім’я проживає в Києві, тим часом як Костянтин Меладзе давно покинув рідне місто і разом з Вірою Брежнєвою оселився в Москві.

Донька Костянтина Меладзе Лія зізналася, де вона ховається

Донька Костянтина Меладзе Лія зізналася, де вона ховається

Звісно, за останні два місяці все кардинально змінилося: Костянтин Меладзе не схвалив дії росії, забрав кохану дружину та поїхав до Італії, де в нього є нерухомість. Брежнєва, яка була дуже схвильована тим, що відбувається, влаштувала координаційний центр для волонтерів і активно брала участь у допомозі переселенцям. Тим часом про сім’ю Костянтина не було відомо нічого. Навіть Лія, яка отримала популярність, нічого не висвітлювала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Однак нещодавно вона дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що також знаходиться в Італії. Тож існує висока вірогідність того, що діти Костянтина зараз знаходяться у нього вдома.

Також Лія розповіла, що дуже хотіла повернутися до Києва, але розуміє, що ще дуже рано.

“Ми всі хочемо бути разом якомога раніше. Я рвалася до Києва одна з перших, але зрозуміла, що дуже рано”, – написала Лія.

Нагадуємо, що доньки Костянтина Меладзе принципово не спілкувалися з Вірою Брежнєвою, так як вона була коханкою їхнього батька на протязі довгих років. Втім, лід між членами сім’ї поступово розтає.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.