Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна повернулася: ідея повінчатися все кардинально змінила

Дружина Романа Сасанчина Іванна відновила свою особисту сторінку в соцмережах після новини про майбутнє вінчання. Дізнайтеся усі деталі в статті.

Минулого місяця дружину переможця вокального шоу “Голос країни” Романа Сасанчина Іванна повідомила про те, що вони з ним більше не сім’я. Преса та користувачі мережі сприйняли цю новину, як повідомлення про розлучення.

Дружина Романа Сасанчина Іванна повернулася
Дружина Романа Сасанчина Іванна повернулася. Скріншот особистої сторінки зірки

Однак, згодом з’ясувалося, що дівчина не це мала на увазі. Блогерка настільки емоційно поставилася до трактовки, яку зробили її підписники, що заявила, що видаляє свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм.

Дружина Романа Сасанчина Іванна повернулася

Декілька тижнів її особистий акаунт дійсно був видалений. Однак, нещодавно дівчина повідомила через сторінку своєї доньки Елізабет про те, що її батька важко поранили. Чоловік був госпіталізований. Іванна додала фотографію, яка свідчила про стан її тата.

Через декілька днів з’явилися кадри, на яких вже Іванна та Роман возз’єдналися. Тоді ж вони повідомили про те, що вирішили повінчатися. Вочевидь криза, про яку вона розповідала залагодженв. Адже Іванна зізнавалася у тому, що в них дуже зіпсувалися стосунки після її переїзду до Польщі.

А відтепер дівчина наважилися і відновити свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і знову відновила блогерську діяльність.

Дружина Романа Сасанчина Іванна повернулася. Скріншоти особистої сторінки дівчини

Дівчина як і раніше показує особисте життя та побут, а також розповідає про свої проблеми. Мимоволі складається враження, що на її рішення повпливав Роман, який зміг добитися поліпшення стосунків з нею.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.