Як виглядають сини та донька Тараса Тополі та Alyosha: блакитноокі малюки, які врятували шлюб зіркових батьків

Українські артисти Тарас Тополя та Alyosha разом уже більше 9 років, пара виховує трьох дітей. Щоб побачити, як виглядають зіркові нащадки - читайте далі.

Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя та Alyosha познайомилися більше 9 років тому в одному із продюсерських центрів – цей момент тривав не більше 30 секунд. А вже пізніше майбутнє подружжя знову зустрілося вже на концерті. Після виступу всі артисти сиділи за одним столом і Тополя, замість тосту, прочитав вірш Тараса Шевченка. Це надзвичайно вразило Alyosha.

“Я ще подумала: “Я ще не зустрічала таких людей молодих і таких прогресивних, які б тут вірш Тараса Шевченка раптом зачитали”, – пригадала співачка.

Alyosha і Тарас Тополя
Alyosha і Тарас Тополя

А далі розпочався цукерково-букетний період, побачення та довгі прогулянки Києвом. У результаті все закінчилося весіллям у 2013 році. Того ж року Олена (справжнє ім’я Alyosha) подарувала коханому старшого сина Романа. Ще за два роки народився молодший Марк, однак зіркова пара почала мріяти про дівчинку.

Alyosha і Тарас Тополя з синами
Alyosha і Тарас Тополя з синами

Це бажання Олени і Тараса здійснилося у серпні 2020 року – тоді виконавиця народила доньку Марію. Подружжя зізнається, що хоча їх і називають зразковою сім’єю, вони досить часто сваряться. Однак саме діти об’єднали їх та допомогли зберегти відносини, хоч часом хотілося навіть роз’їхатися.

“Мені здається, якби не було дітей, були такі моменти, що ми б уже сказали: “Ти знаєш, давай поживемо окремо”, – розповіли артисти для проєкту “Життя відомих людей”.

Тарас Тополя і Альоша з дітьми
Тарас Тополя і Альоша з дітьми

24 лютого Тарас Тополя відразу відправив дружину та дітей за кордон, а сам вступив до лав захисників України.

“Чесно кажучи, особливих змін у мене не сталося. У нас із Альоною були спільні пріоритети – виховання дітей, і ми продовжуємо цим займатися. Звісно, тепер ця функція на Альоні, я знаю, що їй важко, хоча мої рідні підтримують її в Америці, але все, що ми раніше ділили навпіл, зараз висить на ній одній. Я впевнений, що коли Україна переможе, ми проведемо багато часу разом!” – розповів Тарас.

Схожі статті