37-річна Тіна Кароль радісно повідомила про поповнення та показала нового члена родини: як назвали крихітку?

Відома українська співачка Тіна Кароль вперше розповіла про свою пухнасту улюбленицю, а також поділилася, як назвала її. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль ніколи не була щедрою на подробиці з її особистого життя. Поп-діва намагається тримати все у строгому секреті, включаючи життя її єдиного сина Веніаміна. Мабуть, саме тому, найменші деталі стають справжньою сенсацію серед шанувальників та в пресі.

Тіна Кароль радісно повідомила про поповнення та показала нового члена родини

Важко повірити, що в такі непрості для України часи можна потішити аудиторію якоюсь дрібницею, але Тіні Кароль це вдалося. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію своєї улюблениці.

Тіна Кароль радісно повідомила про поповнення та показала нового члена родини. Скріншот особистої сторінка співачки

Виявляється, у співачки є кішка, яка досі не отримала ім’я. Втім, останні два місяці стали вирішальними для долі пухнастої. Зірка зізналася, що нарешті зрозуміла, як назвати улюбленицю. Кароль прозвала тваринку Джавеліною.

Нагадуємо, що зараз співачка робить все можливе, щоб якомога більше людей у світі дізналися про те, хто такі українці, і що відбувається на їхній землі. Її єдиний син Веніамін покинув навчання у Великобританії та приєднався до доброї справи матері в Польщі, де став волонтерити. Варто відмітити, що для Кароль початок цього непростого періоду був вельми важким, як і для інших її колег. Новину вона зустріла у монастирі, де перебувала до кінця лютого. Врешті-решт, зрозумівши, що її участь необхідна, вона покинула територію України і перебралася до Варшави, де влаштовувала мітинги та концерти.

Схожі статті