В’ячеслав Узелков пригадав усі гріхи співачки Йолки і публічно назвав її хвойдою: стара образа не дає спокою зірці

Відомий український спортсмен та шоумен В'ячеслав Узелков пригадав про те, як до нього ставилася співачка Йолка, а також відпустив у її адресу образливі висловлювання.

Відома російська співачка українського походження Йолка нещодавно виступила на концерті в Сочі. Звісна річ, що у такі непрості часи її вчинок привернув неабияку увагу. Уся справа в тому, що велика кількість українських зірок взагалі відмовилися виступати, а також підтримали свою Батьківщину, не дивлячись на можливість повністю втратити кар’єру. Натомість Йолка не тільки увесь цей час мовчала, але й дозволяє собі розважати росіян.

В’ячеслав Узелков пригадав усі гріхи співачки Йолки і публічно назвав її хвойдою

Співачка Йолка
Співачка Йолка

Відомий український спортсмен та шоумен В’ячеслав Узелков не стримав емоцій і назвав співачку хвойдою. Також знаменитість випустив пар, пригадавши, як артистка зверхньо ставилася до нього, коли їм доводилося співпрацювати разом. Виявляється, жінка навіть не віталася з іншими робітниками, чим, вочевидь, поселила в їхній душі глибоку образу.

Відповідні коментарі можна знайти на особистій сторінці В’ячеслава Узелкова в соціальній мережі Інстаграм.

Варто відмітити, що про співачку, насправді, на певний час взагалі забули. Вочевидь, кар’єра артистки не клеїться російській федерації, тож можливість виступити їй здалася вельми прибутковою. Дарма що деякі російські знаменитості не враховують поняття “репутаційних втрат”.

Нагадуємо, що Світлана Лобода скасувала усі свої концерти, а Макс Барських заявив, що співати в росії більше не буде, а гроші з проданих квитків не поверне слухачам, а направить їх на допомогу українцям.

Схожі статті