Як виглядає таємна обраниця Володимира Ярославського? Зірка “МастерШеф” вирішив зв’язати свою долю з колегою

Відомий український шеф-кухар та один з найбажаніших холостяків України Володимир Ярославський успішно приховує своїх обраниць, але правда все одно вийшла назовні.

Відомий український кулінар Володимир Ярославський роками зберігає репутацію затятого холостяка. Однак його віддані фанати останнім часом запідозрили, що його дружба з Ольгою Мартиновською виглядає занадто дивно. Усе почалося з фотосесії, які здебільшого нагадувала романтичні, а закінчилося спільними фотографіями з сауни.

Як виглядає таємна обраниця Володимира Ярославського

Тож 14 лютого Ольга Мартиновська вирішила зробити великий подарунок своїм шанувальникам і зробила зізнання. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram посилання на статтю журналу L’officiel, який запитував у відомих пар, що таке кохання. Участь брали здебільшого одружені знаменитості, і якимось чином серед них опинилися Ольга та Володимир, які тримаючись за руки розповіли читачам, що ж таке кохання у їхній системі цінностей.

Ольга Мартиновська видала свій роман з Володимиром Ярославським
Ольга Мартиновська видала свій роман з Володимиром Ярославським

Однак аудиторія слабко відреагувала на цей крок, вочевидь ігноруючи посилання, яке залишила зірка. Тож Ольга декілька разів намагалася привернути увагу своїх підписників, знов і знов публікуючи статтю.

Варто відмітити, що історію стосунків з Володимиром Ярославським Мартиновська називає “від ненависті до кохання”. Кулінар дійсно справив жахливе вперше враження на жінку, повністю дезорієнтувавши її і навіть вплинувши на її шлюб з попереднім чоловіком. Адже після його візиту до їхнього ресторану, чоловіка Мартиновської звільнили, що потягнуло за собою кризу в стосунках.

Тим не менш, попрацювавши разом з Ярославським, Ольга суттєво змінила думку про нього і полюбила його.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.