Від кого насправді народила сина 56-річна Алла Мазур: ведуча нарешті розповіла про свого таємного чоловіка

Популярна телеведуча Алла Мазур ретельно приховує свій сімейний стан та особисте життя, втім зірка не витримала і таки розповіла про батька своєї дитини.

Неймовірна Алла Мазур зачаровує кожного своїм професіоналізмом та красою. Ефектна ведуча багато років присвятила роботі, але змогла віртуозно поєднати її з материнством. У 2008 році доля подарувала їй чудового хлопчика Артема. Дитина стала не лише відрадою у житті, а й підтримкою і опорою у складні дні боротьби за життя.

Від кого насправді народила сина 56-річна Алла Мазур

Втім, справжньою загадкою лишається за кого ж вийшла заміж пані Мазур. Знаменитість врешті-решт зізналася, що її обранець не є знаменитістю.

“На тато – не політик, і не олігарх”, – розповіла Алла.

Також зірка зазначила, що її обранець російськомовний, хоча син і вона розмовляють українською. Артем з малечку тягнеться до солов’їної і вже навіть пробував озвучувати мультяшних персонажів.

Про коханого Мазур не хоче багато розповідати, але як кожній жінці їй не терпілося похизуватися тим, як зустріли її з пологового. Виявляється, у день виписки чоловік подарував їй пишний букет квітів.

Від кого насправді народила сина 56-річна Алла Мазур

Багато хто підозрює, що потенційною парою для ведучої може бути її колега Роберт Опаленик, з яким вона пропрацювала разом понад 10 років. Зірку часто бачили разом з ним у студії ТСН, а ще на світських заходах.

Проте, обидві знаменитості утримуються від пояснення деталей своїх стосунків. Тим не менш, офіційно обидва не мають шлюбу. Можливо Купідон таки об’єднав їхні серця. Як би там не було, нехай кожен буде щасливим у парі.

Схожі статті