37-річна Тіна Кароль мріє поповнити родину: чи збирається вдочерити поп-діва сестричку сину Веніаміну?

Фантастична Тіна Кароль змогла поєднати кар'єру та материнство. Вона самотужки виховує сина Веніаміна, який з роками стає більш схожим на свого покійного татка.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу має непросту цікаву долю. У 2008 році вона подарувала своєму обранцеві Євгену Огіру дитину. Маленькій Веніамін ріс скромною зворушливою дитиною. Після кончини голови родини у 2013 році, співачка і синок лишилися самі.

Тіна відважилася самотужки ставити на ноги свого хлопчика на ноги і забезпечила йому найкраще навчання у Британії. Проте, лишившись тут в Україні самою, вона зрозуміла, що готова до материнства ще раз. Мріє співачка про дівчину та не вважає, що жінка у її віці не може народити дитину.

Веніамін же, як виявилося, дуже ревнує маму та переживає від кого буде його потенційна сестричка.

“А це від кого ти збираєшся народити сестричку? А це від кого?”. Це питання ставить в глухий кут. Він дуже ревнує”, – зізналася Кароль.

Також знаменитість зазначила, що не про все має сміливість поговорити з сином. Вона не може обговорювати суто чоловічі питання. Тому вона звертається до представників сильної статі пояснити Вені певні речі.

Зараз артистка багато часу проводить на демонстраціях з біженцями з України, спілкується також і з дітками. Охоче співає з ними пісні та намагається розраджувати маленьких, яким на долю випало непросте випробування. Проте, на відміну від своєї подруги Каті Осадчої, вона ще не заговорила про всиновлення малюка. Річ у тім, що сама Кароль теж стала переселенцем, адже пригород, де вона проживала також був ціллю окупантів.

Схожі статті