Олена Мозгова показала всіх своїх дітей і розповіла, чому донька від Пономарьова вирішила з нею не жити

Олена Мозгова може сміливо називати себе багатодітною матір'ю, адже вона виховала двох донечок-красунь та піклується про маленьку крихітку від Девіда Аксельрода.

Олена Мозгова – одна з небагатьох зірок, яка змогла віртуозно поєднати роботу та материнство. Знаменитість нещодавно опублікувала світлину, де показала всіх своїх красунечок, яких старанно виховувала.

“Так сьогодні забігалась, що і забула про Свято! А у мене воно потрійне! День Донечки! У мене три красуні! Фото не дуже свіже, старші живуть і працють в іншій країні і всі ці ковіди з локдаунами, а тепер війна не дають можливості нам зустрітись і зробити, нарешті, нове спільне фото”, – прокоментувала Олена.

Так сьогодні забігалась, що і забула про Свято! А у мене воно потрійне! День Донечки! У мене три красуні! Фото не дуже…

Опубликовано Оленой Мозговой Понедельник, 25 апреля 2022 г.

Старшій дитині 28 років. Її звати Зоя. Про тата дівчини відомо небагато. Зі слів Мозгової його звали Дмитро і, коли дочці було 4 роки, він пішов з життя. Вихованням Зої згодом займеться Олександр Пономарьов.
Наступною народилася маленька Євгенія. Для співака вона стала первістком. У дорослому віці вона свідомо обрала життя закордоном, як і її зведена сестра. До речі, саме через це з мамою дівчата не можуть побачитися.
Проте, Олена зазначає, що щиро сподівається, що скоро всі зустрінуться:
“Але Перемога вже близько, вірю у це всім серцем! І ми обов’язково зустрінемось і зробимо цілу фотосесію з моїми трьома красунями! і ще мамулю мою візьмем, щоб всі дівчата “мозгових” сортів були на одній фотографії”
Сама Олена зараз у Києві, няньчить найменшу дитину Соломію, яка народилася у лютому 2015 роуц.

Схожі статті