Одеситка Регіна Тодоренко відволікає увагу від війни особистими проблемами: “Вагітність не склалася”

Скандально відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко продовжує замовчувати тему війни, але не приховує подробиць своєї невдалої вагітності.

Регіна Тодоренко здобула широку популярність саме в українському шоу-бізнесі, але останні кілька років живе і будує кар’єру в росії, де вийшла заміж за співака Влада Топалова.

За день до війни, яку рф розв’язала проти України, телеведуча публічно заговорила про дружбу двох народів, але з 24 лютого вона ігнорує ситуацію, незважаючи на те, що сама родом з Одеси, а її рідні люди зараз там і знаходяться, ховаючись у сховищах від ракет.

Ба більше, Тодоренко закрила свою сторінку в Інстаграмі від українців і продовжує демонструвати підписникам звичне життя.

Мовчання вона виправдовує тим, що намагається зберегти шлюб — мовляв, їхні з чоловіком позиції сходяться не у всіх питаннях, а щоб не сваритися, пара наклала заборону на обговорення політики вдома.

Регіна Тодоренко виправдалася за своє мовчання з приводу війни в Україні
Регіна Тодоренко відволікає увагу від війни особистими проблемами

Крім того, увагу публіки Регіна відволікає на вагітність — зараз вона готується до появи другої дитини на початку літа.

В мережі Тодоренко розповіла, як вперше відчула, що завагітніла:

“Мене кидало в жар пару днів і тиск падав нижче плінтуса. Потім був політ в Стамбул, я раділа, що проводжу час з друзями. Раділа кожну секунду, хоч і відчувала в тілі якісь дивні процеси. На наступний день ми знімалися для кліпу, а мене супруводжувало здуття. На фотосесії я потроху почала розуміти, що у мене гормональний збій — я весь час плачу. Я сказала собі: “Якщо цей ангел захоче прийти в наше життя, він пройде навіть такі складності”.

При цьому телеведуча була стривожена, оскільки в минулому мала невдалий досвід:

“Тут я вже щосили відчувала, але боялася зізнатися, так як попередня вагітність не склалася”.

Регіна Тодоренко відволікає увагу від війни особистими проблемами
Регіна Тодоренко відволікає увагу від війни особистими проблемами

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.