Онуки Сніжани Єгорової, яка вивезла дітей за кордон, назавжди перейшли на українську мову: “А то сором”

Відома українська телеведуча та акторка Сніжана Єгорова, яка декілька місяців тому зізналася у тому, що підтримує росію, отримала вельми цікаву новину.

В середині зими Сніжана Єгорова шокувала своїх шанувальників зізнанням про те, що підтримує політику володимира путіна і цілком схвалює дії російської федерації. Звісно, її слова були сприйнятті дуже бурхливо. Аудиторія поливала брудом телеведучу, а згодом від неї відвернулася і рідна донька Стася Ровінська.

Онуки Сніжани Єгорової, яка вивезла дітей за кордон, назавжди перейшли на українську мову

Наприкінці лютого Сніжана Єгорова знаходилася у Туреччині, де ховалася разом зі своїми дітьми. Знаменитості довелося зіштовхнутися з вельми неприємними новинами: у її дітей закінчилися закордонні паспорти, а у посольстві вона отримала відмову у продовженні документів.

Онуки Сніжани Єгорової, яка вивезла дітей за кордон, назавжди перейшли на українську мову. Скріншот особистої сторінки Стасі Ровінської

Тим часом Стася Ровінська закликала своїх фанатів не прислухатися до її матері, а навпаки, слати її за напрямком руського корабля. А нещодавно з’ясувалося, що на путіністку Єгорову чекає нове потрясіння: її онуки свідомо перешли з російської на українську. Діти знаходяться за кордоном, і відчувають себе не в своїй тарілці, коли розмовляють мовою окупанта.

Онуки Сніжани Єгорової, яка вивезла дітей за кордон, назавжди перейшли на українську мову

“Мої малюки вдома в Києві розмовляли переважно російською, хоча у нас у сім’ї дві мови… Але коли ми виїхали за кордон, вони вирішили розмовляти українською, оскільки бояться, що хтось почує, що вони говорять російською, і подумає, що вони росіяни. А це сором страшний і не дай Боже”, – розповіла вона.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.