Що знаходиться в гардеробі в українських ікон стилю: найкращі наряди Олександри Кучеренко, Наді Дорофєєвої й інших

Мільйони шанувальників намагаються копіювати стиль улюблених зірок. Ми зробили підбірку найстильнішиї українських знаменитостей, аби розібратися - що саме вони люблять одягати.

Ольга Фреймут

Образи Ольги Фреймут
Образи Ольги Фреймут

Телеведуча Ольга Фреймут завжди славилася як ікона жіночності та вишуканості. Фреймут говорить, що для неї найважливіше не кількість одягу, а його якість та тканина – зірка обирає лише натуральні матеріали та дорогу фурнітуру. Особливий акцент зірка “Ревізора” приділяє зачісці – вона завжди має бути охайною – та аксесуарам. Ольга не шкодує коштів на туфлі, сумки та прикраси. Щоб повторити стиль Фреймут звертайте увагу на ділові костюми, а також сукні нейтральних кольорів довжини міді. Головне – все має бути елегантно та лаконічно.

Тіна Кароль

Образи Тіни Кароль
Образи Тіни Кароль

Тіна Кароль також у багатьох шанувальників асоціюється із жіночністю. Однак на відміну від Фреймут, співачка не соромиться демонструвати ноги та бюст. Тож Тіна обирає бандажні сукні з декольте або вирізом знизу. Також головний акцент артистка робить на макіяжі – яскраві губи асоціюються у багатьох саме із Тіною Кароль.

Олександра Кучеренко

Образи Олександри Кучеренко
Образи Олександри Кучеренко

Стиль дружини Дмитра Комарова можна назвати “ділова жіночність”. Олександра обожнює прямі та стримані крої, однак в її нарядах завжди можна прослідкувати цікаві елементи – асиметричні рукава, оздоблення, вставки інших тканин. Кучеренко любить підбори, свої образи зазвичай вона доповнює класичними лодочками.

Алла Костромічова

Алла Костромічова
Алла Костромічова

Модель Алла Костромічова тісно пов’язана зі світом моди. Тож у її гардеробі завжди можна знайти останні тенденції – Алла не боїться мікувати різні стилі, яскраві кольори та навіть тваринні принти. Особливий акцент Костромічова робить і на макіяжі.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Співачка Надя Дорофєєва залишається іконою стилю для багатьох молодих дівчат. Артистка обожнює міксувати спортивний одяг з класичними рубашками, яскраві кольори, оверсайз-одяг та незвичні форми.

Схожі статті