Олексій Суханов емоційно повідомив про втрату близького друга, життя якого відняла війна: “Світла пам’ять…”

Ведучий соціального ток-шоу "Говорить Україна" Олексій Суханов емоційно повідомив про втрату близького друга на війні, якого пам'ятатиме завжди.

Третій місяць в Україні триває війна, розв’язана росією. Багато болю вона принесла українському народові, але разом з тим неабияк згуртувала людей і показала, хто є хто.

Телеведучий Олексій Суханов на початку лютого 2022 року, усього за кілька тижнів до російського вторгнення, отримав громадянство України, до чого йшов усвідомлено, довго і чому дуже зрадів.

Ще у 2014-му герой статті зробив свій вибір та переїхав з рф, а після подій 24 лютого він публічно відрікся від батьківщини і записався на службу до територіальної оборони Києва, бо саме тут його дім, який треба захищати.

Ховатися й тікати Суханов не збирається, незважаючи на те, що ніколи в житті раніше зброї не тримав, але зараз він не бачить іншого виходу, як спрямувати свої зусилля на наближення такої важливої і довгоочікуваної для України перемоги.

Олексій Суханов емоційно повідомив про втрату близького друга на війні

Аби не хвилювати фанатів, Олексій продовжує тримати з ними зв’язок у соціальних мережах, підбадьорюючи їх та піднімаючи бойовий дух, випромінюючи добро і віру в світле майбутнє, проте цього разу ведучий “Говорить Україна” поділився сумною новиною — на передовій героїчно загинув його колега і друг, журналіст Олександр Махов:

“Ти завжди був справжнім… І ти не міг залишитись осторонь від цієї війни… Вклонявся перед тобою як людиною… Вклоняюся перед твоїм життям, яке ти перетворив на подвиг… Світла пам’ять, Олександре…”, – написав Суханов.

Олексій Суханов емоційно повідомив про втрату близького друга на війні
Олексій Суханов емоційно повідомив про втрату близького друга на війні

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.