Дочка Сніжани Єгорової Стася Ровінська вперше розповіла про важку хворобу чоловіка: “З таким діагнозом…”

Відома українська телеведуча Стася Ровінська, яка з початком війни відріклася від своєї матері Сніжани Єгорової, розповіла про важку хворобу чоловіка.

Ведуча шоу “Твій день” на телеканалі 1+1 Стася Ровінська зустріла війну у себе вдома, але нещодавно все ж таки наважилася виїхати з родиною за кордон.

Так, зі своїм чоловіком Ярославом і трьома малими дітьми телезірка знайшла тимчасовий прихисток в європейській країні, про що повідомила в соціальних мережах.

Старша дочка, зять та онуки Сніжани Єгорової
Стася Ровінська вперше розповіла про важку хворобу чоловіка

У себе в Інстаграмі Ровінська поділилася подробицями виїзду, а разом з тим вперше розповіла про важку хворобу коханого:

“Обіцяла розказати, де ми. Ми в Італії. Приїхали до хрещеного мого чоловіка. Він лікар. Колись давно, приблизно 20 років тому… Мій чоловік дуже сильно захворів, в Україні він був чи не єдиним з таким діагнозом… І ніхто навіть не знав, як лікувати… Тоді доля звела його родину з лікарем з Італії, і він буквально врятував його… Зараз у нас троє дітей і це усе теж завдяки йому… Тож це дуже особлива людина для нашої родини”.

Стася Ровінська вперше розповіла про важку хворобу чоловіка
Стася Ровінська вперше розповіла про важку хворобу чоловіка

Нагадаємо, з початком війни в Україні Стася Ровінська відцуралася від своєї зіркової матері Сніжани Єгорової через кардинально протилежні громадянські позиції та закликала українців не звертати на неї уваги, адже цього вона і прагне.

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська публічно послала матір слідом за російським кораблем
Стася Ровінська вперше розповіла про важку хворобу чоловіка

Акторка публічно підтримувала політику рф навіть після повномасштабного вторгнення, але різко змінила думку, коли у неї виникли проблеми з подовженням терміну дії документів для перебування в Туреччині, куди вона перебралася восени 2021-го з трьома молодшими дітьми від колишнього чоловіка Антіна Мухарського.

Схожі статті