Екс-чоловік переможниці Холостяка-11 Анни Богдан показав фото з передової: поки Заливако відмовчується

Андрій Богдан, екс-голова Офісу Президента та екс-чоловік переможниці Холостяка-11 Анни Богдан, показав фото з передової, де побував особисто.

Раніше про Андрія Богдана публіка знала лише те, що він пов’язаний з політикою, але після виходу на екрани 11 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк” викрилися подробиці його особистого життя.

Екс-дружина чоловіка Анна стала однією з учасницю проєкту, якій зрештою вдалося підкорити серце головного героя Михайла Заливако і стати переможницею.

Про свого колишнього Богдан розповідала, що проблеми у шлюбі почалися незабаром після весілля, причина — ревнощі.

Колишній чоловік Анни Богдан показав фото з передової
Колишній чоловік Анни Богдан показав фото з передової

Мовляв, Андрій хотів, щоб дружина працювала віддалено з дому і не їздила в офіс, але Анна в один момент не витримала і подала на розлучення, хоча й мала сильні почуття до обранця:

“Мені важко давалося це рішення, тому що я любила людину. Це моє перше кохання”, – зізнавалася дівчина.

Зараз, коли в Україні триває війна, вона знаходиться за кордоном, але запевняє, що скоро повернеться, адже це тимчасово.

До виїзду з країни Богдан і Заливако були нерозлучні, більшу частину часу проводили на заході подалі від лінії фронту, через що Холостяк зіштовхнувся з купою критики, оскільки не поповнив ряди бійців.

Анна Богдан і Михайло Заливако не можуть повернутися додому
Колишній чоловік Анни Богдан показав фото з передової

Наразі Михайло рідко виходить на зв’язок з фанатами та не розсекречує свого місцезнаходження, тоді як екс-чоловік Анни Андрій ризикує собою, щоб забезпечити захисників усім необхідним для існування в умовах війни. Про це стало відомо з фейсбуку Богдана:

“Були на самому передку, там де постійно прилітає і відлітає. Передали багато снаряги, продуктів, зв’язку, медицини і всього-всього. А саме головне — хороший настрій! І знаєте, ми переможемо!”, – підбадьорив Андрій підписників.

Були на самому передку там де постійно прилітає і відлітає))).Передали багато сняряги, продуктів, звязок медицина і…

Опубликовано Андреем Богданом Среда, 4 мая 2022 г.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.