Максим Галкін переїжджає в Україну? Після публічного засудження війни чоловіка Пугачової на батьківщині не чекають

Відомий російський пародист та чоловік Примадонни Алли Пугачової Максим Галкін після публічного засудження війни в Україні навряд чи повернеться додому в росію.

Максим Галкін — один з небагатьох російських артистів, хто з самого початку війни в Україні, яку розв’язала рф, висловив підтримку українському народу.

Спочатку чоловік Алли Пугачової виклав у соціальних мережах чорний квадрат, під яким написав, що дуже переймається за рідних і друзів з України.

Подібний жест зробили також інші зірки російського шоу-бізнесу, але на цьому їхня підтримка закінчилася, на відміну від Галкіна.

Щодня Максим продовжує демонструвати свою антивоєнну позицію, незважаючи на всі ті втрати, які він поніс через незгоду з путінським режимом.

На YouTube-каналі українського телеведучого Анатолія Анатоліча з’явилося відео про Галкіна, яке також прорекламувала у себе в Інстаграмі Лілія Ребрик.

Максим Галкін переїжджає в Україну?
Максим Галкін переїжджає в Україну?

У цьому ролику Анатоліч назвав пародиста героєм, а також перерахував усі ті наслідки, з якими він зіштовхнувся після висловлень проти війни — відміна абсолютно всієї концертної діяльності в росії, відміна всіх рекламних контрактів, завершення YouTube-кар’єри на каналі мовчазного репера Басти Gazgolder, розрив контракту на Першому каналі, лише він коштує Максиму близько 5 мільйонів доларів на рік.

Крім того, на Галкіна, ймовірно, завели кримінальну справу про розповсюдження “фейків”, це від 3 до 12 років позбавлення волі.

Максим Галкін з власної кишені перераховує кошти на допомогу біженцям
Після публічного засудження війни Максим Галкіна на батьківщині не чекають

Розкішний замок гумориста і Пугачової тепер під арештом, тож вони емігрували до Ізраїлю.

У підсумку своїх розмірковувань Анатолій Анатолій пообіцяв купити квиток на концерт Галкіна в Україні після перемоги, тому що “українці завжди раді тим, хто приходить до нас з миром”.

Схожі статті