Єдина донька Кузьми Скрябіна віддає на аукціон його легендарну футболку: збирає по копійчині на поміч захисникам

Легендарний Кузьма Скрябін може пишатися своєю донечкою, яка стала відважною волонтеркою і всіма силами допомагає українським захисникам. Вона навіть готова віддати легендарну таткову річ.

Андрій Кузьменко багато років присвятив вихованню своєї донечки Барбари. Він настільки її любив, що навіть сам обирав ім’я. Дівчина рано втратила татка, але ретельно береже його пам’ять. Знаючи, яким батько був патріотом, вона вирішила віддати те, що багато років дарувало його присутність вдома на аукціон, заради збору коштів для потреб захисників.

Артист Кузьма Скрябін у 2014 році часто їздив на Схід підтримувати наших військових. Бувши простою людиною та справжнім рокером, він не витрачав кошти на карколомні костюми, а виступав у простій футболці.

Зараз її передає на аукціон Барбара:

“Друзі, ми з родиною вирішили передати на аукціон футболку мого батька.
В ній він запалював концерти ще в далекому 2014 році.
Зібрані кошти підуть на підтримку ЗСУ та медикаменти для тих, хто їх потребує.
Все буде Україна!”

Дівчина і раніше розповідала, що планує вразити прихильників татка. Втім, сюрприз вийшов дуже символічним.

Нагадаємо, що Кузьми не стало у 2015 році. Він мав багато планів та мріяв займатися українською культурою. Артист як раз їхав з концерту, коли на його шляху трапився молоковоз. Машини зіштовхнулися і Андрій не вижив. Він пішов з життя неподалік від села Лозуватка, у Дніпропетровській області. Втім, його рідні влаштували пишне прощання на рідній Львівщині. Багато прихильників також приїхало проститися з улюбленим співаком.

Схожі статті