Поки Оксана Марченко втрачає статки і Медведчука, її невістка хизується елітним життям: не до сімейних проблем

Невістка відомої української телеведучої Оксани Марченко та політика Віктора Медведчука вразила байдужістю до сімейних проблем. Усі деталі в статті.

Кілька років тому сімейство Віктора Медведчука та Оксани Марченко поповнилося новим членом. Старший син телеведучої Богдан одружився. Його молода наречена виявилася неймовірною красунею, яка полонила серця користувачів мережі з першого погляду.

Поки Оксана Марченко втрачає статки і Медведчука, її невістка хизується елітним життям

Невістка Оксани Марченко показала, як танцює на пілоні
Поки Оксана Марченко втрачає статки і Медведчука, її невістка хизується елітним життям

Весілля було дуже гучним та розкішним, і привернуло увагу української преси. А вже менше, ніж через рік, аудиторія дізналася прекрасну новину — Оксана Марченко вперше стала бабусею. Її невістка Катерина народила хлопчика, якого назвали на честь Віктора Медведчука.

З кінця зими у зіркової родини великі проблеми. У Оксани Марченко конфіскували майже всю нерухомість та майно, а Віктор Медведчук був затриманий співробітниками СБУ. І поки знаменитість намагається врятувати свої статки, а також коханого чоловіка, її зіркова невістка хизується в соціальній мережі Instagram елітним відпочинком, абсолютно незважаючи на те, що відбувається навкруги.

Поки Оксана Марченко втрачає статки і Медведчука, її невістка хизується елітним життям. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Час від часу вона публікує номери карток, які проводять збори на допомогу тим чи іншим постраждалим, але здебільшого Катерина не висвітлює ні проблем в Україні, ні проблем у її родині, про які говорять навкруги.

Судячи з усього, Катерина на даний момент знаходиться за кордоном. А її фотографії біля басейну свідчать про те, що дівчина обрала у якості прихистку теплу Україну.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.