Вінницька зізналася, що думає про Астаф’єву, яка стала ведучою в “Зірковому шляху”: “Сміялись просто до сліз”

Відома українська співачка і телеведуча Альона Вінницька вперше прокоментувала нову ведучу "Зіркового шляху" Дашу Астаф'єву, яка зайняла її місце.

Не так давно стало відомо, що телеканал “Україна” розриває контракт з відомою українською співачкою та телеведучою Альоною Вінницькою. Зірка вже має плани на майбутнє, а тому охоче дала інтерв’ю своїм колишнім колегам з “Зіркового шляху”.

У ході розмови журналістка спитала в Альони, як вона ставиться до нової ведучої програми Даші Астаф’євої, яка зайняла її місце.

Вінницька зізналася, що думає про Астаф’єву, яка стала ведучою в Зірковому шляху

Виявляється, колишня телеведуча не змогла знайти слів, щоб описати свої враження від новини. Вона коротко заявила:

“Мені немає що сказати”, — відмовляючись від коментарів.

Але заявила, що з Дашею Астаф’євою вона знайома. Тим не менш, ніяких емоцій від цього знайомства вона не розкрила.

Обвислі щоки на обличчях зірок: Альона Вінницька
Вінницька зізналася, що думає про Астаф’єву, яка стала ведучою в Зірковому шляху

Натомість, Вінницька поділилася своїми приємними спогадами, які залишилися у неї від роботи у “Зірковому шляху”. Зірка зізналася, що усі найкрутіші моменти глядачі, нажаль, не могли побачити. Зокрема велика кількість з них ставалася в гримерці.

“Ми так сміялися кожного разу. Кожен раз. Ми сміялися просто до сліз. Я кожен раз казала: “Давайте поставимо поставимо десь тут камеру”

Тож зірка зізналася, що вона буде сумувати за цією атмосферою, яка панувала в студії. І що примітно, вона дуже хотіла поділитися цією атмосферою з глядачами, щоб вони могли розділити радість з телеведучими та побачити їх з абсолютно іншої сторони. Також зірка засипала компліментами свого колишнього партнера Даніеля Салема. Вона розповіла, що жінки просто мліють, коли він опиняється перед ними.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.