Молода дружина Віктора Павліка Катя заявила, що повертається до нього: незабаром співак припинить лити сльози

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катя показала квитки до України. Зірка повернеться додому. Усі деталі в нашій статті.

На початку весни дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катя рушила з України до Німеччини, де залишила свій автомобіль, а потім літаком дісталася Ізраїлю. Подорож була ледь не найважчих у її житті.

Віктор Павлік мріє, щоб його молода дружина Репяхова зістригла волосся і була майже лисою
Молода дружина Віктора Павліка Катя заявила, що повертається до нього

Дівчина була вимушена годувати свого маленького сина просто неба, на землі, а потім скандалити з робітниками турецького аеропорту, які не хотіли пропускати її до літаку. Врешті-решт, їй все ж таки вдалося дістатися домівки її сестри, де вона гостювала більше місяця.

Молода дружина Віктора Павліка Катя заявила, що повертається до нього

Зірка неодноразово стверджувала, що її поїздка — не втеча, а маленькі канікули, які вона була вимушена собі влаштувати. Катя часто говорила і про те, що повернеться до України найближчим часом.

І тим не менш, для її чоловіка Віктора Франковича ця розлука була нестерпною. Катя навіть показала, як співак розплакався, коли побачив любого сина на екрані телефону. На щастя, це затяжне розставання нарешті закінчиться.

Молода дружина Віктора Павліка Катя заявила, що повертається до нього. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Нещодавно дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію квитків, які свідчать про те, що вона повертається додому. Сподіваємося, що Віктор Франкович зможе побачити свою сім’ю дуже скоро.

Варто відмітити, що маленький Михайло знову захворів. Зіркова мама та її малюка вже боролися за недовгою після перельоту, і через декілька тижнів вони знову боряться, імовірно, з застудою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".