Зірка “ТСН” Соломія Вітвіцька опинилася на цвинтарі: подруга телеведучої не змогла стримати емоцій

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька з кінця лютого робить усе можливе, щоб допомогти своїй Батьківщині. Однак, зірка встигає познайомити глядачів із героями.

Неймовірно жіночна та вродлива, зірка програми новин ТСН Соломія Вітвіцька завжди складала враження жінки, яка має необхідність у захисті. Втім, вона виявилася набагато сильнішою морально і духовно, за багатьох своїх колег.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька опинилася на цвинтарі

З кінця лютого вона активно працює, висвітлює події, займається волонтерством, транспортує гуманітарну допомогу, показує своїм шанувальникам, що відбувається в Україні з того, чого не покажуть на екранах, а також встигає відвідати тих, хто вже не зможе відсвяткувати перемогу.

Зірка “ТСН” Соломія Вітвіцька опинилася на цвинтарі

Так, нещодавно знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, яке було відзнято на цвинтарі. Соломія Вітвіцька разом зі своєю подругою під час транспортування гуманітарної допомоги відвідала місцеве кладовище, на якому були поховані українські льотчики.

Соломія Вітвіцька опинилася на цвинтарі. Скріншоти особистої сторінки зірки

Хлопці загинули 28 лютого, як заявила вражена подруга зірки, імовірніше за все, були однією командою. Навколо могил було залишено багато квіток, букетів, лампадок, українських прапорів та інших знак подяки і шани, які залишали відвідувачі кладовища.

Якщо супутниця Вітвіцької була дуже знервована та схвильована, То сама зірка розмовляла неймовірно тихо, наче хлопці, які лежали під землею, не упокоїлися, а просто спали. Ніби Соломія боялася їх розбудити.

Цей візит вийшов дуже емоційним, не дивлячись на те, що зірка намагалася бути якомога стриманішою.

Схожі статті