Як виглядає чоловік, якому Тоня Матвієнко народила дочку у 17 років: від кого співачка втекла до Арсена Мірзояна

Зарас співачка Тоня Матвієнко перебуває у щасливому шлюбі з Арсеном Мірзояном. Однак у її житті був й інший чоловік, якому вона подарувала старшу доньку Уляну.

Дочка легендарної артистки Ніни Матвієнко – Тоня Матвієнко – вже давно змогла вийти з тіні своєї мами та успішно будує власну кар’єру на сцені. Окрім того, Антоніна має міцну та дружню сім’ю. Вже декілька років вона живе у шлюбі зі співаком Арсеном Мірзояном, з яким познайомилася на шоу “Голос країни”. Подружжя разом виховує доньку Ніну.

У зв’язку із ситуацією в країні, пара декілька місяців не бачилася – Арсен вступив до лав захисників України, а Тоня разом із молодшою донькою Ніною тимчасово виїхала до Португалії, оскільки дівчинка надзвичайно лякалася сирен та повітряних тривог.

Арсен Міозоян і Тоня Матвієнко
Арсен Міозоян і Тоня Матвієнко

Декілька днів тому Матвієнко поїхала до Берліна, де зараз живе її 23-річна донька Уляна. Виконавиця народила свого первістка у 17 років, а батька дівчинки вона ретельно приховує усі ці роки.

“Таємничий” чоловік був першим коханням майбутньої зірки. Вона дізналася про вагітність у 16 років, обранцю на той момент було 22. Цікаво, що саму Тоню назвали на честь бабусі, яка також народила у 17.

Тоня Матвієнко з донькою Уляною
Тоня Матвієнко з донькою Уляною

Стосунки з першим чоловіком у Матвієнко почали псуватися ще в перші місяці після народження Уляни. Однак пара змогла прожити разом десять років – урешті-решт вони подали на розлучення.

Зараз Тоня щаслива у шлюбі з Мірзояном, який з теплом прийняв старшу доньку коханої. Сама артистка вважає, що головною причиною невдалих стосунків був юний вік та недосвітченість. Вона також зізнавалася, що рада рішенню щодо розлучення:

“Я як з клітки вирвалася. Для мене це було і страшно, і свобода, початок нового життя. Я навіть не знала, хто я. Особистості – нуль. Я не знала, що люблю їсти, не знала, який у мене улюблений колір. Просто така руїна. Мені ці 10 років на користь не пішли. Я була просто мамою і дружиною”, – зізналася Матвієнко.

Тоня Матвієнко з мамою та донькою Уляною
Тоня Матвієнко з мамою та донькою Уляною

Схожі статті