37-річна Тіна Кароль показала обличчя зблизька без макіяжу: встигає в Європі і співати, і бігати до косметолога

Українська співачка Тіна Кароль поділилася новою фотографією, на якій артистка позувала без макіяжу. Щоб побачити новий знімок зірки - читайте далі.

Тіна Кароль регулярно ділиться новими кадрами зі своїми прихильниками в особистому блозі, за яким слідкують 1,8 мільйонів користувачів. Зараз артистка знаходиться за межами України. Кароль після повномасштабного вторгнення росії на територію України виїхала до Варшави, де проживає й зараз.

Однак у Польщі виконавиця не сидить на місці – Тіна дає волонтерські концерти у різних куточках Європи, а також виходить на мітинги на підтримку України. Нещодавно Кароль заспівала Гімн нашої країни у Венеції.

Тіна Кароль заспівала у Венеції
Тіна Кароль заспівала у Венеції

Зараз українська артистка анонсувала виступ у Вільнюсі, столиції Латвії, який має відбутися 1 червня. Співачка закликає усіх, хто має змогу прийти на її виступ – отримані кошти вона передасть на рахунки захисників України та волонтерів.

Тіна Кароль виступить у Вільнюсі
Тіна Кароль виступить у Вільнюсі

Окрім того Кароль показала себе без макіяжу, однак із патріотичним фільтром. Тіна з’явилася у кадрі з блакитно-жовтими стрілками на очах, проте вони виявилися несправжніми. Окрім того, прихильники помітили, що губи співачки стали дещо пухкіші, ніж були до того – проте це також работа не косметолога, а ефект від фільтру в мережі Інтаграм.

Тіна Кароль без макіяжу
Тіна Кароль без макіяжу

Кароль завжди говорила, що вона приділяє досить багато уваги своїй зовнішності, що дозволяє їй виглядати молодшою за 37 років, які вона має за паспортом. Головний секрет Тіни – вживати багато чистої води протягом дня. Також артистка відмовилася від фаст-фуду, випічки та солодкого. У своєму раціоні вона надає перевагу білковій їжі, а також не забуває про регулярні споривні тренування.

Схожі статті