38-річна Катерина Осадча розповіла про розставання з чоловіком Юрієм Горбуновим: “Не плануємо наше життя”

Відома українська телеведуча Катерина Осадча заговорила про розставання зі своїм коханим чоловіком Юрієм Горбуновим. Як проживає цей період зірка?

Відома українська телеведуча Катерина Осадча минулого року втретє стала мамою. В неї народився синочок Данило. Пара очікувала на дівчинку, але появі хлопчика була рада не менше.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча не зможуть стати батьками сироті
Катерина Осадча розповіла про розставання з чоловіком Юрієм Горбуновим

Для Юрія Горбунова — це другий син. Однак, здається, що подружжя не збирається зупинятися і навіть активно обговорює імовірність усиновлення дитини. На даний момент цей варіант неможливий для пари, так як поки що українських сиріт можна взяти лише для надання прихистку. Але в перспективі цей варіант цілком реальний.

Катерина Осадча розповіла про розставання з чоловіком Юрієм Горбуновим

Варто відмітити, що зіркова мама одразу забрала маленьких дітей та евакуювалася до безпечнішого місця. Натомість Юрій Горбунов залишився. Зірки мало говорять про власні біди і не скаржаться на сум від розставання.

Втім, Катерина нещодавно дозволила собі емоції у зв’язку з тим, що її чоловік святкує День ангела. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання для Юрія Горбунова, і заговорила про те, що мріє возз’єднатися з коханим як можна швидше.

Необхідно відзначити, що обидва і Катя, і Юрій проходять через усі випробування дуже мужньо і намагаються підтримувати бойовий дух у своїх шанувальників, постійно тримаючись на зв’язку та ділячись різноманітною інформацією. Про свої проблеми Катерина не говорить і здається, навіть не думає ділитися ними з шанувальниками накшталт інших зірок. Натомість Осадча не шкодувала критики для російських колег, відверто осоромлюючи їх перед публікою.

Схожі статті