42-річна Маша Єфросиніна зізналася про кризу у стосунках з чоловіком: “Ніхто нікому нічого не винен”

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна вперше розповіла про кризу в стосунках з чоловіком Тимуром Хромаєвим. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна завжди намагалася бути максимально відвертим зі своєю аудиторією. Ні для кого не секрет, що у шлюбі знаменитості вже була криза, яку Маша та її благовірний Тимур успішно пройшли. Однак, надворі непрості часи, тож і проблеми, які були непомітні під час процвітання та благополуччя, також проявили себе. Нещодавно зірка зізналася, що вони з Хромаєвим проживають чергову кризу.

Маша Єфросиніна зізналася про кризу у стосунках з чоловіком

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна зізналася про кризу у стосунках з чоловіком

Необхідно підкреслити, що про імовірність розлучення навіть і мови не йде, але зірковому подружжю довелося нелегко у ці часи. Так, знаменитість поділилася з журналістами Зіркового шляху, що відбувалося з нею та Тимуром, поки їхні діти не бачили.

“Ми дуже по-різному зреагували, ми мали різний емоційний стан. Ми не сходилися ні в чому, кожен по-різному переживав. Союзом у цьому ми стати не змогли. Це теж треба було проговорити, і це було важко”, — зізнається Єфросиніна.

Перед від’їздом за кордон вони були у Львові, Маша каже, виходили надвір і промовляли всі без дітей.

“Три роки ви разом чи 20, все одно треба промовляти. Важлива й повага до почуттів партнера. Ти так реагуєш, я так… Так, як я хочу, не буде. Ніхто нічого нікому не винен”, — наголосила Маша.

Також Маша підкреслила, що необхідно бути абсолютно незалежною від свого чоловіка і мати на все свою власну думку.

Нагадуємо, не так давно Маша розповідала про те, що її чоловік не стримав сліз, побачивши кохану. Ці емоції були зумовлені тривалою розлукою з сім’єю.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.