Олег Винник більше не повернеться до України? Повелитель вовчиць вразив рішенням: “Можете не чекати”

Відомий український виконавець Олег Винник неприємно вразив своїх відданих фанатів раптовим зникненням. Де знаходиться повелитель вовчиць?

Наприкінці лютого відомий український виконавець Олег Винник пішов у тінь. Музикант та його бек-вокалістка припинили спілкуватися з підписниками в соціальних мережах Instagram, не публікують жодного матеріалу, який ми міг би підказати, що з ними та де вони знаходяться. Публіка відреагувала на це досить жорстко, адже відчуває себе зрадженою.

І це не дивно, адже чоловіча частина шоу-бізнесу, захищає Батьківщину або гастролює країною, надихаючи тих, хто боронить її замість них, а жіноча частина бомонду роз’їхалася за кордон хто куди, і також намагається підтримувати Україну благодійними концертами.

Олег Винник зник і не виходить на зв’язок

Олег Винник зник, але на заміну йому прийшов інший Винник
Олег Винник зник і не виходить на зв’язок

В свою чергу повелитель вовчиць  дозволив собі лише зрідка вітати українців зі святами, або говорити про те, які важкі часи наступили.

Останній раз він публікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання з Великоднем. І варто відмітити, що це звернення було сприйняте дуже не однозначно.

Найвідданіші шанувальники подякували кумиру за його увагу, а от звичайні слухачі почали ставити йому питання, дорікати, а деякі взагалі звиклися з тим, що Олег Винник зайняв дуже дивну позицію.

Олег Винник зник і не виходить на зв’язок. Скріншот коментарів під публікацією артиста

Необхідно відзначити, що імовірніше за все, на даний момент Олег знаходиться у Німеччині, де в нього є квартира, а також підростає син.

І хто зна, можливо повелитель вовчиць міг законно покинути країну, адже ніхто насправді не знаю, скільки в нього дітей і яке громадянство.

Схожі статті