Чому Аліна Гросу втекла від свого молодого чоловіка-росіянина: виходила за бізнесмена, отримала альфонса

Декілька років тому молода українська виконавиця Аліна Гросу розлучилася зі своїм московським чоловіком Олександром Комковим. Що не так було зі шлюбом?

Як відомо, знаменита українська співачка Аліна Гросу отримала вищу освіту у Москві. Саме там вона і зустріла свого першого чоловіка Олександра Комкова. Молода людина був представлений публіці, як бізнесмен. Пара зіграла розкішне весілля на околицях Італії, а захід був повністю профінансований батьками артистки. Так, щастя любої доньки влетіло в копієчку — 100 тисяч євро. І це не дивлячись на те, що батько Аліни був проти обранця.

Чому Аліна Гросу втекла від свого молодого чоловіка-росіянина

Колишній чоловік Аліни Гросу Комков виявився зовсім не таким, яким його виставила зірка
Чому Аліна Гросу втекла від свого молодого чоловіка-росіянина

Вже через півроку стало відомо, що Аліна Гросу розлучається з Олександром. Справжню причину розриву вона не приховувала, розповіла пресі, що її коханий виявився альфонсом. Мовляв, знайшов іншу жінку, набагато старшу і набагато багачу; попросив у артистки перерви у стосунках, а сам зібравши валізи, відправився до іншої. Коли ж інтрижку на стороні не вдалася, намагався повернутися. Отримавши відсіч, Олександр розізлився і заявив, що кожна його обраниця багатша за попередню, що і стало доказом того, що молоду людину приваблювали саме гроші Аліни.

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Чому Аліна Гросу втекла від свого молодого чоловіка-росіянина

Олександр свою чергу дав інтерв’ю українській пресі лише раз, і заявив, що рішення розійтися належала їм двом. Зараз відомо, що у чоловіка є сім’я і навіть народився малюк. А от особисте життя Аліни Гросу, здається, знову потерпіло невдачу. Її новий обранець, російський актор Роман Полянський викликав хвилю невдоволення своєю поведінкою. Мережу ширяться чутки про їхні розставання.

Схожі статті