Колишній чоловік Ані Лорак турок Мурат вже обзавівся новою тещею: наречена Налчаджиоглу показала свою маму

Мурат Налчаджиоглу, колишній чоловік Ані Лорак, налагодив своє особисте життя після розлучення зі співачкою, його наречена вперше показала маму — нову тещу турка.

Мрії про щасливе сімейне життя Ані Лорак були вщент зруйновані, коли її чоловік Мурат Налчаджиоглу був спійманий на зраді. Спершу артистка закрила на це очі, аби зберегти родину, однак зрештою наступила на ті ж граблі — обранець Кароліни знову надав перевагу спілкуванню з іншою.

Так після 10 років у шлюбі співачка подала на розлучення з турком, від якого народила доньку Софію. Та довго в холостяках Мурат не затримався — в минулому році він зробив пропозицію руки і серця новій пасії. Нею стала молода візажистка Лілія Реус.

У нареченої Налчаджиоглу також є дитина від попередніх стосунків, дочка Олександра.

Колишній чоловік Ані Лорак турок Мурат вже обзавівся новою тещею

В соціальних мережах закохані регулярно діляться спільними фото і відео, демонструючи справжню сімейну ідилію — діти пари здружилися, а самі вони світяться від щастя.

Цього разу Лілія показала свою маму — майбутню тещу Мурата, фото якої виклала на День матері.

Жінка позує на фоні дивовижного морсько-гірського пейзажу в подовженій футболці від Dior. Ось в кого наречена турка така красуня.

Колишній чоловік Ані Лорак турок Мурат вже обзавівся новою тещею
Колишній чоловік Ані Лорак турок Мурат вже обзавівся новою тещею

Нагадаємо, Налчаджиоглу зараз перебуває в Туреччині з коханою і донькою від Ані Лорак, поки місцезнаходження співачки залишається для публіки таємницею — вона зникла з радарів після того, як росія розв’язала війну проти України.

Подейкують, Кароліна виїхала з російської федерації, де жила і працювала з 2014 року, але все одно так і не висловилася на підтримку рідної країни.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.