Навіть гумор не рятує: Юрій Ткач з Кварталу 95 став черговою жертвою ковід

Підступний вірус дістався і до знімальної команди "Квартал 95".

Гуморист і актор Юрій Ткач таки підхопив китайський вірус. Крім нього захворіла вся знімальна група, яка працювала над новим сезоном популярного сіткому “Одного разу під Полтавою”.

Суддя проекту “Ліга Сміху” і актор студії “Квартал 95” розповів, що команда здавала тести на COVID-19 кожного тижня. Фатальним виявився тест, який група здала 13 червня. Результат цього разу виявився позитивним. Юрій Ткач зауважує, що відразу після позитивних тестів вся знімальна група відправилася на самоізоляцію. Так вони провели 4 дні, після чого здали повторні тести.

Лише негативні результати всієї знімальної групи дозволили відновити роботу над проектами. Наразі знімальний процес продовжується у звичайному режимі, але з певними обмеженнями. Після хвороби Юрій Ткач попереджає всіх про небезпеку коронавірусу.

Тепер кожний знімальний тиждень команда починає зі здачі тестів, а під час зйомок всі, незалежно від того, хворіли чи ні, користуються масками і антисептиками. Знімальний процес організовано так, щоб на майданчику перебувало якомога менше людей. Також артист заявив, що під час репетицій, після прогону номерів ніхто не лишається на майданчику.

У своєму блозі в Instagram артист поділився кадрами з літніх зйомок сіткому “Одного разу під Полтавою”.

Актори сіткому "Одного разу під Полтавою"
Актори сіткому “Одного разу під Полтавою”

Окрім цього артист зазначає, що на даний момент відмовився від ролі ведучого на святах та скасував усі концерти за своєї участі.

Також на коронавірус перехворіла і колега Юрія Ткача, акторка “Жіночого кварталу”  і сіткому “Одного разу під Полтавою” Ірина Сопонару. Вона розповіла, що хвороба розпочалася як звичайна застуда, а потім підтягнулися й інші симптоми. Наразі Ірина Сопонару здорова і готова повертатися до роботи.

Коронавірус не питає про плани і бажання, він просто приходить. Тому користуємося масками, антисептиками і дотримуємося всіх рекомендацій.

Схожі статті