37-річна Тіна Кароль похизувалася стрункими ногами в лосинах та патріотичним светром: залишилися одні кістки

Українська співачка Тіна Кароль в особистому блозі показала нове фото - артистка здивувала користувачів мережі схудлою фігурою. Щоб побачити новий знімок Тіни - читайте далі.

Тіна Кароль поділилася зі своїми прихильниками новою фотографією. Артистка з’явилася у кадрі у патріотичному светрі в синьо-жовтих кольорах, на якому красувався надпис з цитатою про російський корабель та напрямок, куди він має йти – цитата, що стала одним із символів української боротьби проти окупанта з рф.

Окрім того, Тіна вдягла чорні спортивні штани модного зараз крою – з широкими колошами. Доповнила свій образ виконавиця світлими кросівками та легкою зачіскою – зібраним на потилиці волоссям у хвостик. Можна помітити, що Тіна зараз не використовує яскравого макіяжу. Сині та жовті стрілки на її очах – це лише ефект від інстаграм-фільтру.

Тіна Кароль показала стрункі ноги
Тіна Кароль показала стрункі ноги

Підписники артистки відразу звернули увагу, що Тіна дещо схудла. Співачка завжди мала струнку та підтягнуту фігуру, за якою вона ретельно слідкувала. Кароль навіть має вдома особистий фітнес-зал, а також вона надає перевагу білковому харчуванню, що також допомагає їй тримати себе у формі.

Тим не менш сьогоднішня ситуація в країни та щільний графік виконавиці дали про себе знати. Наприкінці лютого Тіна виїхала до Польщі, де тимчасово проживає й зараз. Однак вона не сидить без діла – Кароль гастролює різними містами та країнами, де виступає на волонтерських концертах, а виручені кошти передає захиснкам України.

Тіна Кароль заспівала гімн у Венеції
Тіна Кароль заспівала Гімн у Венеції

Нещодавно Тіна заспівала Гімн у Венеції на відкритті виставки про Україну.

“Голос мистецтва завжди чути по всьому світу. Українські митці виступають єдиним фронтом у боротьбі за культурну спадщину своєї Батьківщини. Слава Україні!” – сказала Тіна Кароль.

Схожі статті