34-річна Леся Нікітюк “відростила” вуса, які важко не помітити та вразила зовнішністю: “Довго просиділа в підвалі”

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила потішити своїх підписників неоднозначною фотографією з вусами. Як змінилася зірка за ці два з половиною місяці.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк останні декілька місяців не залишається без роботи жодного дня. Здавалося б раніше її графік був розписаний по хвилинах, і такий спосіб життя важко перевершити. Втім, Леся Іванівна знайшла спосіб зайняти себе і допомогти іншим.

Журналістка створила координаційний центр для волонтерів, активно збирає гроші для допомоги захисникам та переселенцям, утримує прихисток, відвідує кухарів, які годують українців безкоштовно, тощо. Усе це вона встигає знімати на телефон та викладати в мережу. Вдячні українці не залишають Лесю без відгуків, тож її зв’язок з аудиторією лише укріпився.

Леся Нікітюк відростила вуса, які важко не помітити та вразила зовнішністю

Часто на очі завжди всміхненої Лесі Іванівни накочувалися сльози. Нікітюк було важко тримати себе в руках і не падати духом. Кількість гумору на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram значно скоротилася. Однак, нещодавно вона згадала стару традицію та опублікувала у своєму мікроблозі фотографію з вусами. У дописі до неї вона зазначила, що це з нею сталося через тривале перебування у підвалі.

Леся Нікітюк відростила вуса, які важко не помітити та вразила зовнішністю. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Втім досвідчені користувачі соціальної мережі прекрасно знають, що Леся Іванівна просто використала популярну маску і трохи потішила своїх фанатів, щоб ти не вішали носа.

Нагадуємо, що не так давно Леся показала, що сталося з її автобусом, яким вона разом зі знімальною командою подорожувала Україною. Зірка пообіцяла, що відновить транспорт і поставить його на колеса.

Схожі статті