Сестри Ольга та Наталя Сумські примирилися після довгих років мовчання: акторки показали рідкісне спільне фото

Українські акторки Ольга та Наталя Сумські довгий час не спілкувалися через різні погляди на політику та стиль життя. Однак зараз Сумські знову об'єдналися.

Дві діви українського театру та кіно – сестри Наталя та Ольга Сумські – народилися у видатній аткорській родині. Батьки двох зірок також усе своє життя присвятили кінематографу та сцені. Тато сестер пішов із життя у 2007-му на 74-му році життя. З мамою Наталя та Ольга попрощалися наприкінці лютого цього року.

Анна Іванівна Сумська пішла із життя 27 лютого у віці 88 році – 1 березня її поховали на Байковому кладовищі у Києві. Для Ольги та Наталі це було величезним ударом, особливо на фоні повномасштабного вторгнення росії на територію України. 8 травня, у День матері, Ольга вирішила поділитися з користувачами мережі знімками, на яких вона та її старша сестра Наталя разом із мамою.

“З ДНЕМ МАМИ! Бережіть своїх рідненьких,цілуйте,обіймайте,кажіть,як ви їх любите 1000 разів на день,поки є час…” – написала акторка.

Сестри Сумські з мамою та донькою Ольги Анною
Сестри Сумські з мамою та донькою Ольги Анною

Наталя та Ольга Сумські деякий час мали холодні стосунки між собою. Як пояснила старша Наталя, причиною тому були різні погляди на стиль життя та політику – вона не підтримувала вибір молодшої працювати з російськими кіноробами, а також любов Ольги до соціальних мереж, у яких вона демонструє практично усе своє життя.

Зараз між двома акторками більш теплі стосунки, вони підтримують одна одну та спілкуються.

Сестри Сумські з мамою Анною Іванівною
Сестри Сумські з мамою Анною Іванівною

“Я з великою повагою ставлюся до Наталки як до найталановитішої, найпрекраснішої актриси в Україні. Її досвід – це завжди авторитет для мене. Теплота завжди бринить у моєму серці”, – зізналася Ольга під час одного зі своїх інтерв’ю.

Схожі статті