Перша дружина В’ячеслава Узелкова Марина Боржемська посивіла на війні: “Думаю, я не одна така” (ФОТО)

Екс-дружина В'ячеслава Узелкова та відома фітнес-тренерка Марина Боржемська завжди виглядала приголомшливо, але через війну зірка посивіла я не приховує цього.

Марина Боржемська — розкішна жінка, від вроди якої неможливо відвести погляд, але у це нелегке воєнне сьогодення її зовнішність зазнала помітних змін.

У себе в Інстаграмі колишня дружина В’ячеслава Узелкова доєдналася до ініціативи телеведучої Лесі Нікітюк — краса для ЗСУ, виклавши розкішне фото з ніжним макіяжем і ошатною зачіскою, але у дописі зірка зізналася, що посивіла:

“Дівчатка, люби, ми з вами неймовірно гарні! Кожна з нас. Нафарбовані та без макіяжу, з натуральним кольором волосся або трішки іншим. За цей час я посивіла. Можу чесно зізнатися. І думаю, я не одна така. Це нормальна реакція організму на неймовірний стрес, який ми відчуваємо кожного дня. Довгий час я не могла наносити макіяж, оскільки відчувала, що не маю права. Та ми повинні продовжувати підтримувати емоційний та бойовий дух наших захисників та захисниць. Надихати на ще більші подвиги. Підтримуємо флешмоб Лесі та виставляємо свої гарні світлини. Найкрасивіша та найсильніша нація у світі! Всіх переможемо”, – написала Марина.

Також екс-тренерка шоу “Зважені та щасливі” дала інтерв’ю виданню КП і розповіла, що першою її сивину побачила донька:

“Десь через місяць війни прокинулася від того, що моя Олівка щось копошиться у мене в волоссі, і питає: “Мамо, а що з твоїм волоссям?”. Перепитую: “Олівочко, а що з ним?”, на що вона мені відповідає: “Воно якесь сіре”. Коли лягала спати, волосся ще було нормальне, а вранці прокинулася — у мене була повністю сива голова”.

Марина Боржемська з дітьми від Узелкова
Марина Боржемська посивіла на війні

Схожі статті