Три покоління співочої родини: Тоня Матвієнко показала 74-річну маму і двох доньок, одна з яких копія Мірзояна

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко показала зворушливе фото з сімейного архіву, на якому зображені одразу три покоління співочої династії.

З початком війни в Україні Тоні Матвієнко довелося розлучитися з коханими — чоловіком Арсеном Мірзояном і мамою Ніною Митрофанівною. Співак пішов на службу в територіальну оборону, а народна артистка за кордон з онучками і донькою не поїхала. Антоніна ж зібрала речі, дітей і тимчасово покинула Батьківщину.

Тоня з молодшою спадкоємицею виїхали до Португалії, де артистка встигла взяти участь у благодійному концерті, а її старша Уляна вирушила в Берлін.

Та нещодавно зіркова родина частково возз’єдналася — її жіноча частина з’їхалася в Німеччині.

Кадри сімейної зустрічі неабияк зворушили користувачів мережі — шанувальники плакали разом з Ніною Матвієнко, яка не стримала сліз, побачивши рідних.

А цього разу в Інстаграмі дружини Мірзояна з’явилося тепле фото, на якому зображені три покоління співочої династії — Тоня, Ніна Митрофанівна, Уляна і Нінуся-молодша. Цей кадр співачка присвятила Дню матері і побажала кожній жінці, хто носить горде звання мами, одного:

“Щоб наші діти були захищені”.

Тоня Матвієнко показала 74-річну маму і двох доньок
Тоня Матвієнко показала 74-річну маму і двох доньок

Сьогодні це як ніколи актуально, адже окупанти не проявляють милосердя навіть до маленьких українців.

Нагадаємо, Мірзоян і Матвієнко — не єдина зіркова пара, яку розлучила війна. Також на відстані зараз намагаються вберегти свої стосунки Юрій Горбунов і Катя Осадча, Маша Єфросініна і Тимур Хромаєв, Оля Полякова і Вадим Буряковський, Тарас Тополя і Alyosha, а от серце MamaRika не витримало розлуки з коханим Сергієм Середою, тож вона повернулася з Польщі в рідну Україну.

Схожі статті