Що відомо про роман Лідії Таран і Андрія Хливнюка: чи чекає розлучена телеведуча музиканта-одинака із фронту

14 тому в українському шоу-бізнесовому колі ходили чутки про роман між Лідією Таран та Андрієм Хливнюком. Що відомо про їхні стосунки зараз - читайте далі.

Декілька років тому ходили чутки про роман між Лідією Таран та Андрієм Хливнюком. Самі зірки не дуже люблять говорити на цю тему. Зараз як Лідія, так і Андрій рідко говорять про особисте життя. Втім відомо, що обоє зірок розлучені — Таран виховує самостійно доньку Василину від телеведучого Андрія Доманського, а Хливнюк продовжу виховувати сина й дочку, які зараз живуть з його колишньою дружиною Анною Копиловою.

Лідія Таран з дочкою
Лідія Таран з дочкою

Втім, 14 років тому ширилися чутки про те, що пісня лідера гурту “Бумбокс” Андрія Хливнюка Happy End написана про неї. Також знаменитостям приписували роман. Так, сам співак не спростував версію про свої залицяння до Таран.

Зі свого боку, Лідія впевнена, що у пісні йдеться не про неї, а що це лише образ. Втім, ведуча розповіла, що неодноразово проводила час із артистом, йдеться у “Світському житті”.

Колишня дружина Андрія Хотвнюка з дочкою
Колишня дружина Андрія Хотвнюка з сином

“Я думаю, що Андрій митець високого рівня і це просто образи. Я навіть цю пісню не чула, просто потім мені хтось сказав: “О, там є пісня про новини”. Це було до Мезозойської ери. Був клуб “Бабуїн”, він там співав… Але це був такий час, коли всі тусять ввечері. Ти дуже молодий, у вас якісь вечірки, там концерт, там концерт, ви постійно ходите, ну, вільні люди”. – сказала Таран.

Самі зірки жодного разу не підтверджували чутки про роман між ними. Відомо, що 24 лютого Андрій Хливнюк вступив до лав тероборони та почав обороняти свободу та незалежність України. Музикант не коментує, чи спілкується він зараз із колишньою дружиною, а також не зізнається, чи чекає його хтось вдома.

Схожі статті