Син Таїсії Повалій не витримав лицемірства матері та відхрестився від неї: “Я до неї відношення не маю”

У День Перемоги знаменита українська співачка Таїсія Повалій шокувала своїх шанувальників скандальним вчинком: артистка виступала перед росіянами на параді.

Для знаменитої української співачки Таїсії Повалій, провали перед українською аудиторією, свідком яких стає уся країна, не у новинку. Багато років тому знаменитість якось осоромилася, потрапивши у палату депутатів. Зірка за увесь час свого перебування при владі зробила лише одну корисну річ, яка насправді була вигідна лише їй — поклала асфальт біля свого будинку.

Син Таїсії Повалій не витримав лицемірства матері та відхрестився від неї

Втім, нещодавно їй все ж таки вдалося шокувати співвітчизників, які не очікували від Повалій подібного підлого вчинку. Так, зірка з’явилася на сцені під час параду на честь Дня Перемоги в росії і виступала з українською народною піснею “Рідна мати моя”. А на тлі, на великих екранах були зображені вишиті українські рушники.

Син Таїсії Повалій зробив її бабусею
Син Таїсії Повалій не витримав лицемірства матері та відхрестився від неї

Українці були не в собі від гніву і розкритикували співачку у коментарях в соцмережах. Втім, немає сумнівів, що Таїсія Повалій була готова до цього. А от сума, яку їй заплатили за виступ залишається загадкою.

Варто відмітити, що і син співачки Денис вражений тим, що утнула його матір, і навіть не здатен прокоментувати її вчинок якимось раціональними тезисами.

“Не треба тільки про маму сюди, ок? Це зовсім окрема, її, історія, і я до неї відношення не маю”, – додав він.

Не варто забувати, що подібна поведінка зазвичай приводить до неприємних наслідків для репутації артистів. Як наприклад Ані Лорак, яка свого часу виступала під час свята на честь анексії Криму, а тепер стала вигнанницею і в Росії, і в Україні, адже так і не змогла заключити договір зі своїм сумлінням.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.