Христина Соловій розповіла, чому їхні стосунки з Вакарчуком охололи: після народження сина все стало на свої місця

Відома українська співачка Христина Соловій, яку роками підозрювали у таємному романі зі Святославом Вакарчуком, розповіла, чому насправді її стосунки з музикантом охололи.

Тривалий час відомого українського музиканта Святослава Вакарчука та його колишню підопічну Христину Соловій підозрювали у таємному романі. Фанатів артиста не бентежив той факт, що він багато років щасливий у шлюбі з Лялею Фонарьовою. І варто відмітити, що інтуїція їх не підвела. Насправді у виконавця дійсно була коханка.

І ба більше, Христина Соловій так і не наважилася публічно прокоментувати чутки, що вона була його обраницею.

Христина Соловій розповіла, чому їхні стосунки з Вакарчуком охололи

Христина Соловій розповіла, чому їхні стосунки з Вакарчуком охололи

Тим не менш, новини, які сколихнули увесь український шоу-бізнес минулого року Христину не стосувалися. Так, прес-служба музичного гурту “Океан Ельзи” повідомила про те, що він розлучається зі своєю дружиною, а через два місяці видала його найбільший секрет: у Вакарчука народився первісток Іван від іншої жінки. А незадовго до того його підопічна Христина дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, чому вони з музикантом віддалилися одне від одного.

Справа в тому, що він припинив співробітництво з нею, і звісно, поступово вони перейшли від тісних стосунків до товариських. Христина заявила, що може звернутися до нього за порадою, але про дружбу мова не йде.

Але судячи з усього, про інтрижку Святослава на стороні Христина знала, адже привітала його з поповненням у родині набагато раніше, ніж преса дізналася всю правду.

Тим часом деталі свого особистого життя Христина Соловій принципово не відкриває вже багато років.

Схожі статті