Солістка KAZKA Саша Заріцька повернулася додому під Гостомель вперше з початку війни: “Серце колить від болю”

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька вперше після звільнення Київщини повернулася до себе додому під Гостомель і показала, в якому стані її будинок зараз.

Олександра Заріцька стала однією з тих зірок українського шоу-бізнесу, хто після повномасштабного російського вторгнення активно займається благодійністю на підтримку України.

На п’ятий день війни співачці подзвонив тато з Макарова, куди почали заїжджати окупанти, та сказав, що їм треба їхати.

Так усього за 15 хвилин співачка з близькими зібрала речі і втекла з будинку під Гостомелем, де щасливо жила з коханим, друзями і собаками, а після цього присвятила себе допомозі військовим та волонтерам.

Солістка гурту KAZKA вже дала безліч виступів в різних містах нашої країни, також встигла побувати в Сполучених Штатах Америки на благодійних концертах.

Олександра Заріцька
Солістка KAZKA Саша Заріцька повернулася додому під Гостомель

Поки Олександра була в роз’їздах, ЗСУ звільнили від окупантів Київщину, тож після повернення в Україну вона нарешті змогла відвідати рідну домівку.

Будинок знаменитості вщент розграбували росіяни, у програмі “ЖВЛ” Заріцька зізналася, що загарбники повиносили абсолютно все, але речей їй не шкода, лише дуже неприємно, що вдома вона більше ніколи не зможе почуватися спокійною.

У себе в Інстаграм іЗаріцька показала дорогу додому і те, за що ніколи не пробачить окупантів:

“Серце аж колить від болю. Ви можете подавитися всією вкраденою технікою, деталями від машини, але цих малюків я вам не пробачу”, – написала співачка, маючи на увазі свої улюблені кімнатні рослини, які повністю позасихали.

Солістка KAZKA Саша Заріцька повернулася додому під Гостомель
Солістка KAZKA Саша Заріцька повернулася додому під Гостомель
Солістка KAZKA Саша Заріцька повернулася додому під Гостомель
Солістка KAZKA Саша Заріцька повернулася додому під Гостомель

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.